آموزش تحلیلی تصنیفخوانی
نوع اثر : کتاب
ناشر : سوره مهر
نویسنده : منصور اعظمی کیا
تعداد صفحات نسخه چاپی : 189
رده بندی کنگره : 789/162
رده بندی دیویی : M1820/الف6آ8 1388
شماره کتابشناسی ملی : 1125672
شابک : 978-964-506-557-5
سال نشر : 1388
شابک دیجیتال : 978-600-03-2576-3
خرید نسخه چاپی کتاب از سوره مهر : لینک
دریافت این اثر
کتاب دیجیتال (قالب بسته) 3,000 تومانخلاصه اثر
در این کتاب نویسنده با بهره گیری از تجربه شخصی سالها تدریس آواز با استفاده از روشی منطقی و عملی به آموزش تصنیف خوانی می پردازد به طوری که هنرجویان ضمن درک سریعتر ساختار تصنیف و ضربی، با سهولت بیشتری تلفیق ضرب و آهنگ آنها را درک می کنند.
آهنگ های ضربی با کلام و تصنیف ها اغلب برگرفته از ردیف دستگاهی موسیقی ایران و پیوند خورده با آن هستند که آموختن و اجرای آنها برای هنرجویان آواز جذابیت زیادی دارد و برای هنرآموزان هم نوعی مزیت آموزشی و بی اغراق یک ضرورت است. آموزش این مهم، اغلب به دلیل نبودن یک روش مدون و اصولی یا نادیده گرفتن از سوی براخی هنرآموزان، به خصوص در روش آموزش سینه به سینه، در برنامه آموزش اصولی قرار نمی گیرد.
به این ترتیب هنرجوی آواز پس از گذراندن دوره آموزش با ردیف دستگاهی و چگونگی اجرای آن آشنا می شود اما ممکن است در اجرای تصنیف و ضربی ضعیف و ناتوان باشد. تلاش برای حل این مشکل و نبود روش آسان و اصولی برای مبتدیان این رشته سبب شده تا منصور اعظمی کیا دست به کار شده و بر اساس تجربه شخصی سال ها تدریس آواز، یک روش منطقی و علمی برای این کار ابداع کرده تا هنرجویان ضمن درک سریع تر ساختار تصنیف و ضربی، با سهولت بیشتری تلفیق ضرب و آهنگ ها را درک کنند. هنرجویان مبتدی موسیقی با به کار گرفتن این روش ابداعی اعظمی کیا می توانند ضرب آهنگ ها و فراگیری تصنیف ها را برای خود آسان کنند و همچنین دانسته های ردیفی دستگاهی موسیقی ایران را که پیش از این آموخته اند، تکمیل کنند...
کتاب دیجیتال (قالب بسته)
3,000 تومان
حجم : 5.1 مگا بایت
تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 188
توجه: این کتاب فقط در نرم افزار کتابخوان سوره مهر (نسخه اندروید و iOS) قابل استفاده است.
موضوعات
فهرست
.سرآغاز
فصل اول: دستگاه ماهور و راست و پنجگاه
فصل دوم: دستگاه شور و متعلقات
فصل سوم: دستگاه سه گاه
فصل چهارم: دستگاه چهارگاه
فصل پنجم: دستگاه همایو و آواز بیات اصفهان
فصل ششم: دستگاه نوا
نمایه